Diana Coman- un om frumos şi extrem de ambiţios

Aşa cum vă promiteam în descrierea blogului, aici veţi întâlni numai

Oameni Frumoşi.

Diana Coman este unul dintrei ei. E studentă în anul II la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării (FJSC) din Bucureşti şi spune că ar face orice pentru a le fi de ajutor celor din jur- dorinţa ei e să facă „foarte mult bine”.

E mereu veselă şi sociabilă şi cucereşte pe oricine prin optimism şi naturaleţe. Profită la maxim de toate oportunităţile care-i ies în cale pentru a persevera dar, în acelaşi timp, ştie să se bucure de fiecare clipă alături de prieteni şi de toţi cei pe care-i cunoaşte.

Iubeşte şi e iubită– asta, desigur, o face să fie şi fericită.

Oameni frumoşi: Diana, cum te-ai descrie în câteva cuvinte?

Diana: Sunt un om cu ambiţii foarte mari, un om plin de energie, care se entuziasmează foarte uşor. Debordez de optimism, pe care îl transmit şi celor din jurul meu. Îmi place să fiu printre oameni veseli, de la care am ce învăţa. Asta mă ridică.

Oameni frumoşi: Spune-mi cum ai ajuns să dai la Jurnalism şi de ce.

Diana: Ca orice copil curios şi mult prea vorbăreţ, am căutat ceva care să-mi satisfacă şi dorinţa de a şti cât mai multe, şi plăcerea de a vorbi cu oamenii, de a-i asculta, de a înţelege cum merg lucrurile. Am cunoscut studenţi de la FJSC la Costineşti şi i-am stors de informaţii. Mi-a plăcut ce-am auzit şi am încercat.

Oameni frumoşi: Şi eşti mulţumită de ceea ce înveţi la facultate? Îţi satisface aşteptările?

Diana: Cum am intrat la facultate, deja mă vedeam ba la TV, ba DJ de radio, ba editorialist la un ziar quality. Mă gândeam că vom face foarte multe lucruri practice încă de la început, dar marea mea dezamagire aici a fost. Practica ne omoară. Am cunoscut unii oameni (mai mult decât profesori) cu care simţi că cele două ore de curs trec mult prea repede, dar şi profesori care n-au reuşit să mă motiveze destul.

Oricum, prin facultate am ajuns să particip la nişte proiecte foarte interesante. Am fost la Moeciu, Paris, urmează Istanbul şi un semestru la Lyon prin programul Erasmus.

Oameni frumoşi: Văd că eşti o persoană foarte hotărâtă şi ambiţioasă. Ce te motivează?

Diana: Dorinţa de a face foarte mult bine. Şi sunt conştientă că pentru asta am foarte mult de muncă. Şi prin munca mea vreau să-i ajut pe ceilalţi. Dar ca să ajung acolo trebuie să profit de anii aştia de facultate şi mă implic în tot ce pot: voluntariat, traininguri, internship-uri, multă, multă practică. Rezultatele sunt sigură că vor veni mai târziu.

Oameni frumoşi: Până unde visezi să ajungi?

Diana: Fără limite! Uite, dacă – de exemplu- voi ajunge să scriu reportaje, vreau să cunosc cel puţin un om din fiecare ţară, să văd cum trăieşte, să-l înţeleg şi să-i fac şi pe alţii să-l înţeleagă. Ăsta ar fi un vis.

Oameni frumoşi: Eşti mereu veselă şi foarte optimistă. Cu toate astea, sunt convinsă că ai şi tu momente în care oboseşti. Momente în care nu ai chef de nimic, sau esti tristă, dezamăgită…Ce te aduce în astfel de stări?

Diana: Dezamăgire- tabloide, politica românească, delăsarea, minciuna, mizeria, oamenii înfumuraţi, restanţa la ISMM din primul an, promisiunile uitate.

Tristeţe-  dragostea din interes, ştirile de la ora 5, oamenii care uită să zâmbească.

Oameni frumoşi: Ce te face fericită? Ce te face să râzi?

Diana: Iubesc, sunt iubită, ce pot să-mi doresc mai mult? Fericită mă fac oamenii din jurul meu, prietenii cu care împart orice, nepoţica mea şi toţi oamenii frumoşi.


Râd foarte mult, uneori când nu trebuie, şi îmi place să-i fac şi pe cei din jurul meu să râdă. E suficient ca cineva să-mi zâmbească şi deja ziua mea începe bine.

Oameni frumoşi: Ce înseamnă pentru tine „oameni frumoşi”?

Diana: Oamenii frumoşi sunt acei oameni care simţi că te ridică, pe care cauţi să îi ai mereu aproape, care îţi fac viaţa mai frumoasă. Dintr-o mulţime de oameni, unii strălucesc pur şi simplu.

Oameni frumoşi: Care crezi că sunt lucrurile cu adevărat importante în viaţă?

Diana: Important în viaţă pentru mine este să pot să mă uit în oglindă şi să nu-mi fie ruşine de nimic. Să ştiu că am reuşit să fac ce mi-am propus, să împart cu oamenii pe care îi iubesc şi eşecuri şi bucurii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: